Historia e Shteteve - Mauritiusi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shteti i Mauritiusi-t ka strehuar dhe popullsin e ishujve Chagos te debuar nga ishulli i tyre nga qeveria e SHBA dhe ajo e Britanis se Madhe per qellime ushtarake