Historia e shtetit dhe e së drejtës në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e shtetit dhe e së drejtës në Shqipëri libër nga Luan Omari (red.), Aleks Luarasi (red.). Botuar në Tiranë nga "Luarasi", në vitin 1994. Pj.1, me 191 faqe.