Historia e zhvillimit të bibliotekave në Shqipëri : 1918-1997

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historia e zhvillimit të bibliotekave në Shqipëri : 1918-1997 : bibliografi me autore Marcela Duraj dhe Vasilika Strakosha. Botuar në Tiranë nga Biblioteka Kombëtare, në vitin 1997. Faqet e librit 147.