Historiku i kërkimeve dhe studimeve gjeologjike të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Historiku i kërkimeve dhe studimeve gjeologjike të Shqipërisë.JPG

Historiku i kërkimeve dhe studimeve gjeologjike të Shqipërisë me Autor Teki Biçoku. Botuar nga "Akademia e Shkencave e Shqipërisë". Tiranë, 2004. Faqet e librit 325. ISBN 99943-614-6-5