Historiku i shkollës së mesme “Ismail Qemali” : 1962-2007

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Historiku i shkollës së mesme “Ismail Qemali” : 1962-2007 libër nga Nafije Drishti (shkroi) dhe Desara Karaj (pasuroi). Botuar në Tiranë nga "M & B", në vitin 2007. Faqe 112.