Homo georgicus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Dmanisi-D3444. Homo erectus or Homo georgicus.jpg

Homo georgicus është një specie humane që u propozua në vitin 2002. Ajo është e bazuar në kafka fosile dhe nofullat e gjetura në Dmanisi, Gjeorgji në vitin 1999 dhe 2001.