Hrushovianët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Hrushovianët.jpg

Hrushovianët libër i shkruar nga Enver Hoxha. Shtëpia Botuese " 8 nëntori " Tiranë, 1980.

Përmbajtja:

Luftë bërrylash në udhëheqjen e lartë sovjetike

Strategjia dhe taktika e Hrushovit brenda Bashkimit Sovjetik

Jo marksistë-leninistë, por tregtarë matrapazë

Guri i provës

"Partia mëmë" kërkon të dirigjojë

Shpallja zyrtare e revizionizmit

Projektimi i perandorisë

Vizita ime e parë dhe e fundit në Kinë

"Djajtë" jashtë kontrollit

Tërheqje e përkohshme për të marrë revanshin

"Kulaçi" dhe "kërbaçi"

Nga Bukureshti në Moskë

Akti i fundit