Jump to content

Humbja e parë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Humbja e parë libër me autor Ahmet Golemi. Botuar në Tiranë në vitin 1972 nga "Naim Frashëri". Libri ka 99 faqe dhe me ilustrime.