Hysni Çiço, devolliu që nuk i trembej vdekjes

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Hysni Çiço, devolliu që nuk i trembej vdekjes : monografi me autor Bedri Çiço dhe redaktor Rexhep Polisi. Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2008. Faqet e librit 140.