Identiteti kombëtar shqiptar dhe çështje të tjera

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Identiteti kombëtar shqiptar dhe çështje të tjera : (ndërhyrje në debatin Ismail Kadare-Rexhep Qose mbi identitetin evropian të shqiptarëve) libër me autor Kristo Frashëri dhe Erion Tase (red.). Botuar në Tiranë nga "Edisud", në vitin 2006. Faqe 211. ISBN 99943-940-0-2