Jump to content

Incidenti i Barney dhe Betty Hill

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sipas disa te dhenave dikur ne nje kohe te pa percaktuar Aljenet Gri rrembyen nje çift Amerikan.Barney dhe Betty Hill te cilet kishin qene ne nje pylle naten vone.Cifti kishte qene duke ker kuar qenin e tyre te cilin thuhet se edhe ate e kishin vjedhur aljenet.Familjaret e ciftit po i prisnin ata qe te vinin ,por ishin vonuar shume dhe babai i Djalit telefonoi policine.Do te thoni ju se e gjeti policia qe i kishin vjedhur aljent.Aty ku i kishin vjedhur aljenet policia gjeti shallin e gruas dhe portofolin e bashkshortit bashk me nje shenim qe thuhet se bota nuk eshte gati per ta mare vesh.Faleminderit.


Beni follow ne Tik Tok te faqja roel.manja