Jump to content

Inspektori

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Inspektor është personin zyrtar apo zyrtari publik, nëpunës civil i cili merret me mbikëqyrjen e zbatimit të legjislacionit dhe është kompetent për zhvillimin e inspektimeve sipas këtij ligji dhe ligjeve të veçanta përkatëse.[1]

Institucionet Relevante[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Zyra e Inspektorit të Përgjithshëm të Republikës së Kosovës

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Ligji Nr. 08/L-067 Për Inspektimet