Jump to content

Internet banking

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Internet banking ka te bëjë me ofrimin e shërbimeve dhe produkteve bankare nëpermjet shërbimeve të shpërndarjes elektronike, kanaleve të bazuara në rrjetat kompjuterike ose teknologjike të internetit, duke përfshirë linjat fikse te telefonit,celulareve ose rrjeteve wireless, te bazuara në aplikimete web-it dhe mjetëve lëvizëse.