Ishulli i Stilit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ishulli i Stilit është ishull në jug perendim të Shqipërisë në rethinën e qytetit të SarandësDetin Jon është një ishull shumë i vogel me një siperfaqe 0,006 është në kufi me Greqinë dhe është ishull i pa banueshëm.