Ishulli i Tongos

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ishulli i Tongos ështe ishull në jug perendim të Republikës së ShqiperisëDetin Jon në rethinën e qytetit të Sarandës është një ishull i vogël me një sipërfaqe 0,025 është në afërsi të Greqisë dhe është ishull i pa banueshëm