Ivano Doingi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ivano Doingi lindi me 28 shkurt te vitit 1948 në PesaroItalisë është profesor i Gjuhëve të huaja në Universitetin e Bolonjës po ashtu është dhe Rektor ne këtë Universitet, njeherit Ivano është dhe Anëtar i Akademisë së Shkencave në Universitetin e Bolonjës që nga viti 2006-