Jam Kosova e Shqiptarisë : antologjia e shpirtit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jam Kosova e Shqiptarisë : antologjia e shpirtit me autor Gjokë Beci dhe Brixhilda Xhaferi (red.). Botuar në Tiranë nga "Geer", në vitin 2009. Libri 2, me 148 faqe.