Jashtëqitja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jashtëqitje quhet largimi i mbetjeve të metabolizmit nga organizmat, lëndëve helmuese dhe substancave të cilat janë me tepricë.