Jehu i Talias : monografi për Teatrin e Prizrenit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jehu i Talias : monografi për Teatrin e Prizrenit libër me autor Salajdin Krasniqi dhe Skënder Zogaj (red.). Botuar në Prizren nga Teatri i Prizrenit, në vitin 2009. Faqe 368.