Jeremy Clarkson

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jeremy Clarkson

Jeremy Charles Robert Clarkson (lindur më 11 prill 1960) është një moderator britanik dhe gazetar, dhe po ashtu është një legjendë e televizionit britanik BBC. Ai është shumë i njohur me emisionin e tij për makina Top Gear që filloi ne vitin 2002. Bashkë me Richard Hammond dhe James May (kapiten ngadalësinë) që në të gjithë botën ka 350.000.000 shikues.