Jeta përtej qiellit tim blu : (Tiranës e Pekinit)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jeta përtej qiellit tim blu : (Tiranës e Pekinit) : kujtime me autore Burbuqe Spahiu dhe Zimo Krutaj (red.). Botuar në Tiranë nga "Onufri", në vitin 2016. Faqet e librit 280.