John Marshall

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
John Marshall by Henry Inman, 1832.jpg

John Marshall (i lindur më 24 shtator 1775 dhe ka vdekur më 6 korrik 1835) ishte një jurist amerikan dhe burrë shteti që formoj kushtetutën e vendit dhe bëri Gjykatën e lartë.