John Stuart Mill

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
J. Stuart Mill.tif

John Stuart Mill (20 maj 1806 – 8 maj 1873) filozof, feminist, ekonomist liberal dhe shërbyes civil anglez.