Jonas Fossli Gjersø

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Jonas Fossli Gjersø (lindi më 21 prill 1983) është historian norvegjezë.

Ai ka përfunduar doktoraturën filozofikeShkollën Ekonomike dhe Shkencave Politike në Londër në vitin 2015.