Jorgo Maruga

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jorgo Maruga është themeluesi i Lidhjes së re Arvanite "Marko Boçari" në vitin 1982. Jorgo Maruga ka qene veprimtar i madh arvanitas dhe për këtë është vrarë në mënyrë misterioze në Athinë në vitin 1985. Ka botur mjaft libra por më kryesorja ka qenë revista e tij "Dialog".