Ju prezantohet Shqipëria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ju prezantohet Shqipëria : material njohës libër nga Bashkim Kozeli (përg.) dhe Elmas Leci (red.). Botuar në Tiranë nga Shtëpia Botuese e Ushtrisë, në vitin 1995. Faqe 140.