Julius Konstantini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Julius Konstantini
Vdiq337
KombësiaIlir
PunësimiPolitikanë
FëmijëJuliani
Prind/ërKonstantius Chlorus
Theodora

Julius Konstantini (?-shtator 337), Ai ishtë ne politikanë në Perandoria Romake dhë një anëtar i dinastisë Konstantiniane. Dhe ishtë biri e Konstantius Chlorus e babai i Julianit