Këngë përmetare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Këngë përmetare libër me partitura nga Androkli Andrea (kompozuar dhe përpun.), Robert Radoja (red. muzikor), Xheni Hoxha (red.). Botuar në Tiranë nga "Flesh", në vitin 2016. Faqet e librit 308.