Kënga popullore e Lumit të Vlorës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kënga popullore e Lumit të Vlorës libër me autor Bardhosh Gaçe dhe Agron Xhagolli (udhëheq. shkenc.). Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1995. Faqe 189.