Këpuca

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shfaqja muze e këpucëve

Një këpucë është një artikull i mbathjeve i destinuar për të mbrojtur dhe rehatuar këmbën e njeriut.