KM Ben-Af

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Klubi Ben-af e ka ndërruar sponsorin dhe tani emri i klubit është Shala Hidroizolimi. Trajner i këtij klubi është Sylejman Shala. Antarët e këtij klubi janë :

 • Shkelzen Kastrati,
 • Skënder Kokollari,
 • Labinot Sedolli,
 • Egzon Shala,
 • Kastriot Sedolli,
 • Arjan Bytyqi,
 • Elvis Susuri,
 • Veli Susuri,
 • Madrit Xhezairi,
 • Vullnet Susuri,
 • Burim Kastrati.
Sporti në Kosovë

Atletik Basketboll Boks Hendboll Futboll Karate Pingpong Shah
Volejboll Mundje Peshëngritje Alpinizëm Çiklizem Not Xhudo Flag of Kosovo.svg
Wrestling pictogram.svg
Wrestling pictogram.svg

KM PRISHTINA - Prishtinë ·  KM ERA - Prishtinë ·  KM Hidroterm - Suharek ·  KM Ben-Af - Prizren ·  KM Kosova e Vushtrris - Vushtrri ·  KM Sharri - Hani i Elezit ·  KM Unio Commerce - Hani i Elezit ·  KM Kastrioti - Ferizaj ·