Kafe në termus

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Termusi shpëlahet me ujë të nxehtë, hidhet në të kafeja e bluar imët (1 lugë kafeje plot për 1 filxhan) dhe uji i nxehtë. Mbyllet termusi dhe lihet disa minuta. Hidhet në filxhan dhe vihet sheqeri sipas dëshirës.