Kalimi Kufitar i Morinës së Kuksit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kalimi Kufitar i Morinës së Kukësit mbas hapjes së autostradës më të madhe dhe me të re ne Ballkan është bëre ndofta vendkalimi më i rëdnësishm për stinën e verës.