Kalimi Kufitar i Tushemishtit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kalimi Kufitar i Tushemishtit është kryesisht për kalime individësh dhe turistësh. Pala maqedonase nuk pranon kalimin mjeteve të rënda.