Kangë popullore shqiptare të Kosovë - Metohia : legjenda dhe kangë kreshnike

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kangë popullore shqiptare të Kosovë - Metohia : legjenda dhe kangë kreshnike. Libër i botuar në Prishtinë nga "Mustafa Bakija", në vitin 1952. Botimi i I-rë me 187 faqe.