Kantieri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kantieri është vend a shesh zakonisht i rrethuar, ku janë grumbulluar materiale e pajisje të ndryshme dhe ku punohet për ndërtimin e një fabrike, të një hidrocentrali etj. Me fjalë tjera qendër e përkohshme pune e banimi për ndërtuesit, montuesit etj [1].

Burim i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Fjalor i Gjuhës së Sotme Shqipe - Tiranë, 1980