Karnavalet e Korçës (libër)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Karnavalet e Korçës libër me autor Spiro Çomora dhe redaktor Anton Pashku. Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1986. Faqe 96.