Kasem Durrësi - atdhetar dhe demokrat

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kasem Durrësi - atdhetar dhe demokrat : monografi me autor Genc Durrësi. Botuar në Tiranë nga "Globus R.", në vitin 2009. Faqet e librit 216.