Jump to content

Kategoria:Bioenergjia

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo kategori është për Bioenergjinë.

Bioenergjia është energjia nga burimet e ripërtërishme biologjike. Ajo përfshin biomasa, biokarburante dhe sistemet ekonomike dhe teknike përreth shfrytëzimin dhe zhvillimin e bioenergjisë.

Faqet në kategorinë "Bioenergjia"

Kjo kategori ka 3 faqe nga 3 gjithësej.