Jump to content

Kategoria:Bizneset kryesore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sipërmarrja është praktikë e krijimit të organizatave të reja, veçanërisht kompanive të reja, në përgjithësi ose private, me përfshirje të rregullt në lulëzim të institucioneve, kompanive dhe fabrikave.

Faqet në kategorinë "Bizneset kryesore"

Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.