Kategoria:Gabime me stampat Harv dhe SFN

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është kategoria dedikuar artikujve me gabime që përdorin stampat Harv dhe SFN. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli Footnotes. Procesi i kategorizimit automatik nuk është ende i përkryer dhe mund të sjellë dhe artikuj të cilët nuk kanë me të vërtetë gabime. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu të cilët kanë realisht gabime, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet me stampat Harv dhe SFN. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.