Kategoria:Letërsia shqiptare

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

[1] --178.175.65.151 8 maj 2014 18:06 (CEST)Rreth flamurit te perbashkuar ME NJE DESHIR E NJE QELLIM PERJ LUFTE VEQ AI LARGOHET QE ESHTE I LINDUR TRADHETAR KUSH ESHTE BURRE NUK FRIKOHET PO VDES PO VDESIM NJE DESHMOR NE DORE ARMAT DO TI MBAJME TE MBROJME ATDHEUN NE CDO KEND TE DREJTAT TONA NE SI NDJAME KETU ARMIQRT SKANE VEND.SE ZOTI VET E THA ME GOJE QE KOMBE QUHEN PERMBI DHE PO SHQIPERIA DO TE RROJE PER TE PER TE LUFTOJME NE.O FLAMUR SHTREJTE E SHTREJTE TE KTI BETOHEMI KETU PER SHQIPERINE ATDHEUN E SHTREJNE DHE PER LAVDIT E TU!! ♥

  1. ^ HIMNI I FLAMURIT SHKRIMI FIONA ALIDEMI