Kategoria:Proçeset Përceptive

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Trajtim i përgjithshëm i rolit të përceptimit në jetën tonë. Në çështjet që trajtohen përfshihen:

Ndijimi.

Përceptimi.

• Gjendjet e alternuara të vetëijes; Gjumi dhe Ndërgjegjja.

Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.