Jump to content

Kategoria:Sondë hapësinore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Artikulli kryesor për këtë kategori është Sonda hapësinore.

Një sondë hapësinore është një mision shkencor i kërkimit hapësinor, në të cilin një anije hapësinore lë orbitën e Tokës dhe eksploron hapësirën.

Faqet në kategorinë "Sondë hapësinore"

Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.