Kelly Family

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kelly Family është familje dhe njëherit grup muzikor i muzikës etno dhe moderne nga Irlanda.

Familja si familje muzikantësh në hapsirën shqiptare u bë e njohur nëpërmjet këngës "Fëmijët e Kosovës" ("Children of Kosovo"). Numri i antarëve në grup varion sipas paraqitjeve të tyre. Përgjithëshisht si pjesë e grupit ka qenë po thuaj se e tërë familja e ngushtë. Si do që të jetë, pakë a shumë njihen emrat si: Dan Kelly; Barbara-Ann Kelly; Caroline Kelly; Paul Kelly; Kathy Kelly; John Kelly; Patricia Kelly; Jimmy Kelly; Joey Kelly; Barby Kelly; Paddy Kelly; Maite Kelly dhe Angelo Kelly

Tituj të veprave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Studio-albume[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Viti titulli pozita në lista:[1] shënime
DE AT CH UK
1979 The Kelly Family botimi i parë: 1979
1979 Lieder der Welt botimi i parë: 1979
shitur: + 285.000
1979 Festliche Stunden bei der Kelly Family botimi i parë: 1979
shitur: + 250.000
1980 Ein Vogel kann im Käfig nicht fliegen botimi i parë: 1980
1980 Stargala botimi i parë: 1980
1980 Kelly Family Loves Christmas and You botimi i parë: 1980
1980 Christmas All Year botimi i parë: 1980
1981 Wonderful World botimi i parë: 1981
1984 Une famille c’est une chanson botimi i parë: 1984
1984 Unsere schönsten deutschen Lieder botimi i parë: 1984
1989 Keep on Singing botimi i parë: 1989
1990 New World botimi i parë: 1 shtator 1990
1991 Honest Workers botimi i parë: 1 qershor 1991
1992 Street Life botimi i parë: 1 qershor 1992
1993 Wow botimi i parë: 1 qershor 1993
1994 Over the Hump 1
(110 j.)
1
(65 j.)
1
(68 j.)
botimi i parë: 5 shtator 1994
shitur: + 2.450.000
1994 Christmas for All 2
(10 j.)
1
(12 j.)
2
(8 j.)
botimi i parë: 5 dhjetor 1994
shitur: + 330.000
1996 Almost Heaven 1
(43 j.)
1
(16 j.)
1
(24 j.)
botimi i parë: 27 tetor 1996
shitur: + 1.030.000
1997 Growin’ Up 1
(19 j.)
5
(16 j.)
3
(19 j.)
botimi i parë: 2 nëntor 1997
shitur: + 70.000
1998 From Their Hearts 3
(10 j.)
14
(6 j.)
12
(8 j.)
botimi i parë: 1 nëntor 1998
2002 La Patata 3
(6 j.)
35
(3 j.)
63
(4 j.)
botimi i parë: 7 prill 2002
2004 Homerun 9
(5 j.)
52
(1 j.)
botimi i parë: 6 qershor 2004

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Chartquellen: DE AT CH UK