Kjo ndodhi në Fushë-Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo ndodhi në Fushë-Kosovë : (epitafi dinak) me autor Astrit Bishqemi dhe Anila Haruni (Konomi) (red.), Rivelina Boshnjaku (il.). Botuar në Tiranë nga "Erik", në vitin 2009. Faqet e librit 56.