Klementi i Ohrit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Klementi i Ohrid (840916) ka qënë një peshkop bullgar, i nderuar si shenjtor nga kisha ortodokse dhe katolike. Në kalendarin gregorian kujtohet me 27 korrik dhe në kalendarin jiulian më 9 gusht.