Jump to content

Kodra (gjeodezi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Hillwalkers mbi Beinn Dearg, Skoci

Kodra është pjesë toke e ngritur si breg i lartë me pjerrtësi të butë. Sipërfaqet e ngritura të tokës nën një mijë metra (1000 metra) dhe me shpate të buta njihen si male të ulëta.qe kane shtepi