Kohë Kosove

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kohë Kosove libër me autor Bedri Hysa dhe Ali Podrimja (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1991. Faqe 81.