Koktej me vishnje

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vishnjet pastrohen nga bërthamat, vihen në enë porcelani, hidhet sheqer dhe shtypen, shtohet qumësht, akull, përzihen të gjitha së bashku dhe pija hidhet në gota.

  • Lëng vishnje : 1 gotë pije,
  • sheqer : 2 filxhanë kafeje,
  • qumësht : 1/2 gotë
  • dhe pak akull.